Transatlantiske krydstogter, Østen og Afrika

Vi sætter krydstogter sammen til hele verden, og det er noget, vi elsker. Vi elsker at sætte en rejse sammen, som folk tager med sig resten af livet, og mange af destinationerne, vi tilbyder, er ofte steder, som folk drømmer om at besøge, bare én gang i deres liv. Det er et enormt privilegium, men også et kæmpeansvar.

Vi har rigtig mange destinationer at tilbyde vores kære rejsende, og vi kommer gerne med anbefalinger til, hvordan rejsen skal foregå. Hvis I eksempelvis gerne vil se USA, så anbefaler vi et krydstogt tværs over Atlanten. Det store verdenshav er med til at sætte tingene og tanker lidt i perspektiv, mens man har tid til at dase og hygge sig på det luksuriøse skib. Disse rejser giver ikke kun luft til hovedet, men rummer også fantastiske anløb på vejen.

Et transatlantisk krydstogt kombinerer ofte enkelte anløb i det vestligste Europa med smukke Florida i USA. Dette kan udvides til en tur gennem Panama-kanalen og over på den anden side af det store land, til vestkysten af USA. Nogle vælger at tage et krydstogt med til Caribien også, når de nu er på de kanter! Kombinationsmulighederne er næsten uendelige.

Det fortryllende Fjerne Østen

Har du læst Tusind og en nat, og går du, og drømmer dig væk til det Fjerne Østen, så finder du også masser af rejsemuligheder hos os. Hvor Europa møder Afrika og Asien, finder man en række fascinerende lande, hvor det oldgamle møder det hypermoderne. Der er ikke langt fra antikkens ruinbyer og så til de futuristiske byggerier, i eksempelvis Dubai. Denne kontrast finder man kun få steder på kloden, og der er god grund til at opsøge dem.

Oplevelsen af mennesket i civilisationens vugge ved siden af det bedste bud, vi har på en fremtidsvision, kan være overvældende og svær at gengive. I får masser af små påmindelser om dette, når I besøger ørkenstater som De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Jordan og Israel. Tættere på Afrika finder man Egypten og Suezkanalen, som fungerer som indsejling fra Europa. Flere krydstogter ender eller begynder faktisk i Fjerne Østen eller et sted i Middelhavet.

Vores rejser over Atlanten, til Fjerne Østen og Afrika kan både være fleksible for jer, når I er afsted, så I selv kan gå på opdagelse
– vi giver selvfølgelig input og anbefalinger – eller vi kan sammensætte et program for jer, så I bare skal følge planen og have en fantastisk oplevelse.

Der er oceaner af muligheder

Royal Caribbean, Azamara Club, Celebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.