Skibsbesøg

Oplev de flotte krydstogtskibe

Skibsbesøg er altid en hyggelig dag, og det er en rigtig god måde at se et krydstogtsskib på. Måske overvejer man at tage på krydstogt, eller også skal man af sted senere hen.

Der er kun et ledigt besøg tilbage i 2018, men du meld dig til vores nyhedsbrev, så er du bland de første der får besked om besøg til sommeren 2019.

Meld dig til nyhedsbrevet her

 

 

Vi har hermed fornøjelsen at få lov at komme ombord i nogle timer på Norwegian Breakaway, tilhørende Norwegian Cruise Lines.

Vi mødes i Københavns Havn, Oceankaj om formiddagen. Formaliteterne skal ordnes, og det kan godt tage lidt tid. Såfremt tiden tillader det, får man en kort præsentation om rederiet, og også hvem vi er.

Dernæst følger en fremvisning af skibet, der varer en god en times tid. Det er et stort skib, så det tager derfor lidt tid at komme rundt.
Vi afslutter dagen med en god frokost inkl. drikkevarer i en af skibets restauranter. Skibsbesøget varer 4 – 4½ time, og forhåbentlig får man inspiration til at tage på et Norwegian krydstogt i fremtiden.
En medarbejder fra Jacobsen Cruise & Travel vil selvfølgelig være tilstede.

Der opkræves DKK 250 pr. person (børn er velkomne, men skal være minimum 16 år).

 

Dato: 31. juli 2018
Skib: Norwegian Breakaway
Sted: Københavns Havn, Oceankaj
Mødetid: Kl. 10:00

Program med tider følger med bekræftelsen

Tilmeldingsenest 1. juli gennem at udfylde nedenstående formular. NB. Der skal udfyldes et formular for hver person der skal deltage i skibs besøget. 

Print Friendly, PDF & Email