Hvem er vi

 Jacobsen Cruise & Travel har et kontor i  Lyngby og et kontor i Rønne på Bornholm. Rejseselskabet er ejet af Henrik Jacobsen. Bureauet tilbyder en stor pallet af ferierejser, krydstogter og forretningsrejser til hele verden. Vi er et personligt bureau, der har stor erfaring og står til disposition med service og rådgivning – et service rejsebureau hvor kunden altid er i centrum. Vores store netværk af samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af krydstogtsrejser.

“Idéen om at starte Bureauet startede da min kæreste Gitte og jeg efter at have pendlet mellem København og Bornholm i 4 år, ønskede at skabe et liv sammen på Bornholm, hvor vi begge er opvokset.

Min baggrund som rejsekonsulent startede i 1989 i Check In Rejseservice i Rønne, hvor jeg arbejdede i 5 år. Derefter søgte jeg nye udfordringer i København og i de næste 17 år arbejdede jeg i rejsebranchen for store rejsekoncerner.

Jeg har 25 års erfaring inden for branchen og har været i FDM Travel, RCI Europe i Irland, Via Travel/Rejsegalleriet og Spies Special Rejser.

Gitte og jeg mødte hinanden første gang da vi var 17 år, og da vi fandt sammen som par i januar 2008, begyndte tankerne om at starte et rejsebureau på Bornholm. Min daværende arbejdsplads Spies, lavede en pendlerordning, så jeg 10 dage om måneden kunne arbejde fra Gittes køkken, hvor jeg solgte rejser over telefonen. Da vi begge har besøgt mange lande i gennem livet, er det en passion vi deler. For os er det at rejse en livsstil, og verden omkring os er vores “kolonihave” fyldt med eventyr og oplevelser.

Den 5. nov. 2011 blev tankerne og drømmene til virkelighed, da døren til Jacobsen Rejser på Lille Torv i Rønne blev åbnet. Et nyt personligt rejsebureau til bornholmerne, som i dag er beliggende på Lille Torv 9 i Rønne.

Gitte er og vil være min fantastiske sparringspartner i forhold til Jacobsen Rejser, men er i det daglige ikke tilknyttet bureauet. Hun beholder sit gode arbejde i Bornholms Regionskommune

Da vi har mange kunder fra hele Danmark og en mulighed opstår, udvidede vi d. 3 september. 2013, med et kontor i København. Først med et kontor på Gl. Kongevej, og siden hen til vores nuværende adresse på Lyngby Hovedgade 96 i Lyngby.

Udover Henrik, er Pia Marfelt ansat som krydstogtekspert og rejsekonsulent. Pia er den mest erfarne krydstogtekspert i Danmark og har personligt været på ca. 160 krydstogter. Derfor var det naturligt, at vi ændrede navn til Jacobsen Cruise & Travel, da vi ønsker at fremme krydstogtssalget i Danmark. Pia fungerer som daglig leder i København og er desuden vor Cruise Sales Manager.”

Velkommen til Jacobsen Cruise & Travel

Med venlig hilsen Henrik

“Rejser er det eneste du køber, som gør dig rigere”

 🙂

Vores krydstogtsekspert – Pia Marfelt

Pia har været i rejsebranchen i 44 år og har i de sidste 25 år primært beskæftiget sig med krydstogtssalg. Pia har personligt været på  160 krydstogter indtil videre og er en af de mest anerkendte krydstogtseksperter i branchen. Om I er to der skal afsted på et eksklusivt krydstogt, en familie der skal afsted på et drømme krydstogt, eller et firma / forening / gruppe der ønsker at kombinere arbejde med en kæmpe oplevelse, så er Pia den, der kan hjælpe jer med at arrangere jeres krydstogt. Royal Caribbean, Azamara Club, Celebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som Pia kender og har rejst med. Der er oceaner af muligheder.

Print Friendly, PDF & Email