ROYAL CARIBBEAN****

Royal Caribbean International er et af ​​verdens største rederier der tilbyder krydstogter over et meste af verden. Rederiets skibe er store og familievenlige, og flåden omfatter pt. verdens fire største krydstogtskibe. Er du på udkig efter et stort  udvalgt af restauranter, aktiviteter og underholdning, er Royal Caribbean International det perfekte valg. Skibene er super ideelle til de, der rejser med børn, da der findes børne-og teenklubber og en række aktiviteter for børn i alle aldre.

Royal Caribbeans® skibe tilbyder desuden en bred vifte af aktiviteter til børn og barnlige sjæle som klatrevæg, surfsimulator, zip line, minigolf, radiobiler og meget mere. Sortimentet varierer på skibene, og du har hele 25 skibe at vælge imellem. Rederiet er især kendt for sit smukke atrium, der strækker sig over rigtig mange dæk, gågaden indendørs med restauranter, barer og butikker (på Adventure, Oasis og Quantum skibsklasse). Find dit yndlingsted, uanset om du er til mange aktiviteter, levende musik, vandrutschebaner eller måske foretrækker du at trække dig tilbage i det rolige “Solarium” i smukke omgivelser og med en dejlig pool, boblebade og hvor aldersgrænsen er 16 år. Om aftenen fremføres store Broadway-inspirerede shows og knaldgode muscials, opvisning på isen og akrobatik i vandet (findes ikke på alle Royal Caribbeans skibe).

De populære Dream Works-figurer findes på udvalgte skibe. Ombord trives bare alle, små som store, så hvorfor ikke investere i en generations rejse? Det er blevet utrolig populært at børn, børnebørn og bedsteforældre rejser sammen og på de fleste af skibene findes bare alt hvad hjertet begærer. Restaurantoplevelserne ombord er mange. Ønskes et måltid i kahytten indgår både roomservice samt service gebyr til personalet i krydstogtsprisen.
Størst i flåden samt i hele krydstogtsverdenen pt. er Symphony of the Seas® og Harmony of the Seas®, der begge er 362 meter lange, 66 meter brede og på henholdsvis 228,021 bruttoton og 226,963 bruttoton. Med 18 passagerdæk og plads op til 6.314-6.687 passagerer er det 2 store ’damer’, som holder sig flydende. Op til 2.394 besætningsmedlemmer sørger for, at alt kører snorlige ombord.

QUANTUM-KLASSEN

Quantum of the Seas er det første skib i Quantum-klassen. Det brede spektrum af tilbud og faciliteter om bord for store som små, vil sørge for, at der er nok at foretage sig fra morgen til aften – lige fra faldskærmsimulator og radiobiler til H2O Zone for de mindste. Ydermere finder du de typiske Royal Caribbean faciliteter som klatrevæg, flere swimmingpools, skøjtebane, rulleskøjtebane og et førsteklasses spa område.

  • Quantum of the Seas (2014)

  • Anthem of the Seas (2015)

  • Ovation of the Seas (2016)

OASIS-KLASSEN

Velkommen ombord på verdens største krydstogtsskibe, der byder på syv bydele med i alt syv temaområder, der har faciliteter og aktiviteter du aldrig tidligere har set på et skib. Blot for at nævne nogle af tilbuddene ombord; Central Park, Boardwalk®, Aquatheater og den første børnekarrusel, som findes på søen. Det er virkelig nogle utrolige skibe – og stadig en kæmpe WOW oplevelse.

Oasis of the Seas (2009)
Allure of the Seas (2010)
Harmony of the Seas (2016)
Symphony of the Seas (2018)

FREEDOM-KLASSEN

På skibene i Freedom-klassen vil du aldrig løbe tør for ting at finde på. Ombord finder du alt fra klatrevæg, skøjtebane, boksering, surfing-simulator (FlowRider®), spa & fitness, teater, indendørs promenade med forretninger (Royal Promenade), børneklubber, H2O Zone℠ vandpark med mere. Skibene er alle opgraderet for nylig med blandt andet 3D biograf, udendørs biograflærred, Cup Cake butik, Vintages Vinbar.

Freedom of the Seas (2006)
Liberty of the Seas (2007)
Independence of the Seas (2008)

VOYAGER-KLASSEN

Det brede udvalg af tilbud og faciliteter sørger for, at der er nok at give sig til fra morgen til aften for både store og små. Ombord finder du alt fra klatrevæg og træningscenter til skøjtebane og Royal Promenade — en hyggelig handelsgade i fire dækshøjder, med en række butikker og caféer. Tilbud for børn er enormt på denne skibsklasse. Når skibene opgraderes kommer der udendørs biograflærred, en mere intim Vintages Vinbar, Giovanni’s Table– italiensk restaurant, Boardwalk Doghouse med mere.

Voyager of the Seas (1999)
Explorer of the Seas (2000)
Adventure of the Seas (2001)
Mariner of the Seas (2003) – opgraderet i 2018
Navigator of the Seas (2002)

Mariner of the Seas

I juni 2018 bliver Mariner of the Seas® total opgraderet med fantastiske specialrestauranter heriblandt
Jamies Italian, der serverer rustikke italienske retter og Izumi Hibachi & Sushi, hvor familien kan samles over et vidunderligt måltid.
Vandpark for børn og barnlige sjæle med The Perfect Stor – 3 super vandrutsjebaner, Typhoon, Cyclone og SuperCell – den ultimative badeoplevelse!
Kast dig ud i nye oplevelser på Sky Pad – en virtuel verden på en bungee trampolin eller test surfsimulatoren, FlowRider®
Aftenen kan afsluttes med drink i The Bamboo Room – en skøn afslappende polynesisk inspireret bar, der serverer cool cocktails med eksotiske frugter og krydderier. eller måske vil man holde sig opdateret på sportsfronten i Playmakers Sports Bar & Arcade med sine 30 TV-skærme. Endeligt kan aftenen nydes med brætspil, gode burgers og hjemmebrygget øl.

Mariner of the Seas® sejler pt. korte krydstogter på 3-4 nætter, som er perfekt i kombination til en USA ferie.

Gør dig klar til et skib spækket med oplevelser!

RADIANCE-KLASSEN

Skibene i Radiance-klassen er udstyret med store glasvinduer, der giver en fantastisk udsigt og rigtig meget lys, og som er suppleret af elegant interiør og lækre møbler. Ombord kan du nyde en moderne samling af kunstværker og skulpturer. Skibene har et bredt tilbud af aktiviteter og faciliteter og du vil helt sikkert finde noget som passer perfekt til dig, uanset hvad ønskerne til ferien er. Når skibene er opgraderet, betyder det endnu flere muligheder om bord. NYHEDERNE er følgende: Park Café, Boardwalk Doghouse, specialrestauranterne Izumi Asian-fusion, italienske Giovanni’s Table, Samba Grill, en brasiliansk bøfrestaurant samt Rita’s Cantina med mexicanske favoritter. Sidst men ikke mindst Udendørs filmlærred.

Radiance of the Seas (2001) – opgraderet!
Brilliance of the Seas (2002) – opgraderet!
Serenade of the Seas (2003) – opgraderet!
Jewel of the Seas (2004)

SOVEREIGN-KLASSEN

Majesty of the Seas er det sidste skib, der er tilbage i denne klasse. Hun sejler 3 og 4 nætters Bahamas sejladser fra Port of Miami året rundt. Ombord på Sovereign-klassen finder du en afslappet, uformel atmosfære kombineret med klassisk stil og en førsteklasses service. Du er sikker på, at du finder underholdningstilbud i massevis – her er klatrevæg, swimmingpool, jacuzzis og udendørs basketballbane. Desuden er skibet udstyret med vort populære spa- og fittness center, restauranter og hyggelige barer. Johnny Rockets – en hamburger diner i 50’er stil er at finde, og man kan spise her for et mindre tillæg.

Majesty of the Seas (1992)

VISION-KLASSEN

Vision klassen har sin egen stil. Ombord finder du et solfyldt atrium og hvide marmortrapper, en intim og varm atmosfære. Selvom skibene hører til i den mindre klasse (70.000 brutto tonnage) finder man stadig skønne swimmingpools, flere barer, kasino med mere. Minigolfbane på nogle af skibene. Vision klasse skibe er blevet opgraderet, så de nu er helt oppe i tiden. Af NYHEDER kan nævnes følgende: Park Café, special restauranterne Izumi Asian-fusion, Chops Grille, Italienske Giovanni’s Table og nu også Chef’s table (eget lokale med plads op til 14 personer, der kan nyde en privat lækker 5-retters gourmetmenu med tilhørende vinpakke (mod ekstra betaling). R Bar med 60´er-stemning, ikoniske møbler og lækre cocktails, Broadway-inspireret underholdning i teateret, Concierge Club og Diamond Lounge og Udendørs filmlærred. Skibenes størrelse er perfekt, hvis ikke man er til de kæmpestore skibe.

Grandeur of the Seas (1996)– opgraderet!
Enchantment of the Seas (1997) – opgraderet!
Rhapsody of the Seas (1997) – opgraderet!
Vision of the Seas (1998)– oppgraderet!

Vi anbefaler disse ture

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU