Princess Cruises

Princess Cruises er et amerikansk rederi, der driver en flåde på 18 krydstogtskibe og hører til blandt pionererne inden for moderne krydstogts industri. Rederiet blev etableret i 1965 med et enkelt skib, der sejlede langs den mexicanske riviera. Efter to succesrige år med konstant stigende efterspørgsel, der oversteg det lille skibs kapacitet, chartrede Princess Cruises det netop færdigbyggede MS Italia og navngav det, Princess Italia.

Princess blev tilbage i 1974 verdensberømt gennem den populære TV-serie “The Love Boat”, der gav millioner af seere et indblik i krydstogtsverdenen.

I dag sejler skibe fra Princess Cruises hjemmevant på alle verdenshave og krydser alle kontinenter. Tager man på krydstogt med Princess, kan der vælges krydstogter til Alaska, Fjerne Østen, Australien, New Zealand, Europa, Hawaii, Tahiti, Sydamerika, Canada og New England, til Caribien og langs den mexicanske Riviera samt ikke at forglemme populære sejladser gennem Panamakanalen. Og naturligvis er rederiet førende på Jorden Rundt krydstogter med en varighed på mere end 100 dage.

Selskabet har base i Santa Clarita i Californien, og verdens største udbyder af krydstogter, Carnival Corporation har siden 2003 ejet Princess Cruises, der siden har været en del af “World’s Leading Cruise Lines”.

Vi anbefaler disse ture

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU