PONANT *****

Fransk rederi der blev grundlagt i april 1988 af Philippe Videau, Jean-Emmanuel Sauvé og andre officerer fra den franske handelsflåde, der lancerede det første franske sejlskib, Le Ponant, og som stadig er i flåden. Rederiet har 5 skibe, og 4 på vej, og alle opererer under franske flag.

Sejlskibet, Le Ponant, er en 3-mastet Yacht med 32 kahytter. Ombord en afslappet og venlig atmosfære
L’Austral, Le Boréal og Le Soléal, tre elegante luksuriøse skibe med 132 kahytter/suiter
Nyeste juvel i flåden, Le Lyrial, et fjerde søsterskib men med 122 kahytter/suiter.
I 2018 søsættes Le Laperouse og Le Champlain. Ny Yachttype der tilbyder 92 kahytter/suiter, der giver dig en helt unik krydstogtoplevelse.
I 2019 søsættes Le Bougainville og Le Dumont d’Urville. Tilbyder 92 kahytter/suiter

Plads til højst 264 passagerer, vores skibe giver dig mulighed for at bevare dit privatliv; du føler dig som om du sejler på din egen private yacht. En yacht der serverer de legendariske havne og hemmelige havne, der kun er tilgængelige for små skibe.

I 2021 søsætter PONANT’s sit første elektriske hybrid Icebreaker med et raffineret og luksuriøst miljø ombord – der aldrig før har været tilgængelig i det yderste af de nordlige og sydlige halvkugler – med dette nye fartøj giver PONANT mere end blot et konventionellkrydstogt, men en ægte polar odyssey ekspedition.

I 30 år har Ponant’s luksuskrydstogter lagt til i både velkendte anløbshavne samt skjulte steder, der er udstyret med naturlige skatte, og som kun er fremkommelige eller tilgængelige for et lille skib, med plads til kun max. 264 passagerer. Rederiet er største rederi på  ekspeditioner til de majestætiske landskaber i det nordlige og arktiske. Men solrige krydstogter i Middelhavet, sejladser langs de keltiske kyster, smukke sejladser til de hemmelige øer i Stillehavet, Australien, New Zealand, Caribien er blot nogle af destinationerne, der kan nævnes.
Oplev mange facetterede kontinenter og glemte lande, , mens du nyder den raffinerede atmosfære og komfort i livet ombord.

Ved at kombinere en vidunderlig sejlplan med femstjernet hotelservice er disse eksklusive luksuskrydstogter ’à la française’ designet og udformet til at levere kvalitet og excellence.
En nydelse af en mere personlig og intim slag – på PONANT.

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU