MSC Cruises *** +

MSC Cruises tilbyder hyggelige familieferier i et dejligt moderne miljø. Rederiet, der er vokset rekordhurtigt, har en af ​​de yngste flåder i krydstogtsverdenen. Mange af de 15 skibe er bygget og søsat de seneste år. På trods af sin størrelse har MSC valgt at fokusere på relativt få krydstogtsområder, Middelhavet + Caribien året rundt, Nordeuropa om sommeren, Dubai (Persiske Gulf), Fjerne Østen og Sydamerika om vinteren, samt fra 2019 Jorden Rundt krydstogt med en varighed på mere end 3 måneder.
De fleste passagerer kommer fra Sydeuropa, men i løbet af vinteren er de fleste passagerer fra Nordamerika på sejladserne i Caribien.

Ombord på MSC Cruises er der en afslappet og uformel atmosfære. Rederiet sejler med mange forskellige nationaliteter. Derfor tales fem forskellige sprog ombord; Italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk. Dresscode ombord om aften er mere afslappet end på mange andre rederier.

Sejler du på et MSC krydstogt i Middelhavet eller Caribien, vil du oftest besøge en ny havn næsten hver dag. Alligevel er der mange aktiviteter ombord selv om dagen omkring de store pool-områder. .

Der er et varieret aktivitetsprogram ombord for hele familien, som er inkluderet på krydstogtet. For børn (op til og med 17 år) er der underholdning og sociale sammenkomster skræddersyet til fire forskellige aldersgrupper i børne-og teen klubber ombord, under ledelse af kvalificeret personale. Innovative aktiviteter som Fun Time Dinner, Happy Dinners og Kids Around The Clock gør det sjovt for alle i familien.

Du kan vælge mellem elegante formelle middage i smukke omgivelser eller den uformelle i den store buffetrestaurant. Serveringstider i de fleste restauranter varierer, men er angivet i det daglige program. Der findes en bred vifte af barer og caféer samt specialrestauranter, der kan reservereses mod et gebyr. Morgenmad serveres i hovedrestauranterne,  i buffetrestauranten samt hvis det ønskes kan man indtage denne i kahytten (kun Fantastica kahytter).

Et varieret udvalg af forestillinger og shows er planlagt hver aften. Det kan være internationale musicals, klassisk og moderne musik, dans, mimeartister, og akrobater. Underholdningen er præsenteret i det daglige program, der leveres til kahytten hver dag.

MSC krydstogter anbefales til par i alle aldre, singler samt familier med børn, der ønsker et livligt krydstogt i europæisk miljø med italiensk touch.

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU