Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er et super dejligt rederi med 10 skibe, der er  indrettet i stilfuldt design, meget opmærksom service, udsøgte og måltider.

Fra den stilfulde The Lawn Club med ægte græsplæne på øverste dæk, lækker mad, stilfuldt design og opmærksom service.

Celebrity Cruises er moderne luksus, hvor alt er gennemført til mindste detalje. Stilfulde lounges, spændende restauranter og et høj serviceniveau. 85% af kahytterne har balkon.
Solstice-klassen på Celebrity Cruises® har græsplæne med ægte græs på topdækket. Her kan du faktisk nyde en picnic, spille en runde kroket eller bare slappe af i solen.

Der er op til 12 restauranter om bord, og både à la carte og buffet måltider er inkluderet. All Inclusive drikkepakke er inkluderet i krydstogtprisen (gælder IKKE for indkvartering i indvendig kahyt).

Den legende restaurant Qsine til tanken om en moderne Alice i Eventyrland, hvor de forskellige små retter serveres som i et dockeskab.

Slap af i de bløde liggestole ved pool-området eller måske vil du holde dig i gang med en løbetur på dækket.
Om aftenen går tæppet op i skibets teater, hvor der opføres Broadway-inspirerede shows. Man kan også sætte sig i sin yndlings-bar og nyde en drink. Uanset hvad der foretrækkes, finder du det på Celebrity Cruises.

Celebrity Cruises tilbyder mange spændende ruter de allerfleste steder i verden.

Ydermere tilbyder rederiet spændende All Inclusive ekspeditioner året rundt til Galapagos med ekspeditionsskibene, Celebrity Xpedition plads til max 48 gæster), Celebrity Xperience (plads til max. 100 gæster) og Celebrity Xploration (plads til max 16 gæster). I maj 2019 søsættes ekspeditionsskibet Celebrity Flora (plads til max. 100 gæster). Disse meget populære sejladser bliver hurtigt udsolgt, hvorfor vi anbefaler hurtigt tilmelding for interesserede.

Celebrity Edge

1 december 2018 søsættes Celebrity Edge, der markerer et vendepunkt i tilgangen til skibsdesign. Med sit design vil det med sikkerhed være det mest raffinerede skib til søs.

Verdens første flydende platform, Magic Carpet, der udenpå skibet hæver sig over 13 dæk fra havets overflade, er designet med siddepladser, en fuld bar og plads til levende musik. Afhængig af platformens position ændres dens funktion. Øverst bliver det en restaurant, Dinner on the Edge. På dæk 14, bliver Magic Carpet bliver en fantastisk udvidelse af det vigtigste pool-område, mens det på dæk 5 forandres til en udendørs spiseoplevelse. I bunden på dæk 2 bliver Magic Carpet en udvidelse af Destination Gateway der fører til Edge Launches (tenderbåde) til transport i land. Svært at beskrive – det skal helt sikkert opleves

SOLSTICE CLASS

Med det smukkeste design skabt af vor tids dygtigste arkitekter vil du opleve en klasse af skibe, der overgår fantasien. Vi introducerer Solstice-klassen, en flydende verden af æstetik og eksperimenterende perfektion, hvor der er kræset om hver eneste detalje, og hvor hver eneste gæst bliver forkælet. Solstice havde sin jomfrurejse i 2008, Equinox i 2009, Eclipse i 2010, Silhouette i 2011 og Reflection i 2012 – ja 5 skibe på 5 år.

MILLENNIUM CLASS

Skibene i denne klasse har fået passende navne som Millennium, Infinity, Summit og Constellation – og alle disse skibe er blevet søsat siden år 2000. Funklende af glas og teaktræ er disse skibe teknisk set de mest avancerede i flåden med bl.a. miljøvenlige motorer med gasdrevne turbiner. Rummelige kahytter, specialrestauranter og de mest luksuriøse spa-faciliteter til søs er blot nogle af de herligheder, du har mulighed for at forkæle dig med ombord.

CELEBRITY XPEDITION

Dette lille eksklusive skib tiltrækker den type rejsende, der virkelig leder efter eventyr. Celebrity Xpedition er skibet for dem, der drømmer om mindre udforskede steder, og som giver dig en ærefrygtindgydende rejse i afslappede, komfortable omgivelser. Skibet er designet miljøvenligt, sejler til destinationer, der er uberørte – og efterlader dem på samme måde.

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU