AZAMARA CLUB CRUISES *****

Eksklusive krydstogter med forholdsvise ’små’ skibe, der bringer dig tættere på de store oplevelser. Elsker du at sejle, så du vil elske Azamara Club Cruises. Rederiet henvender sig primært til det voksne publikum, der værdsætter god mad, fremragende service i et afslappet og stilfuldt miljø.

Azamara Club Cruises flåde består af tre skibe, Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit. Mindre skibe i stilfuldt design og med en generøs helpension. Ombord findes flere forskellige restauranter at vælge imellem, men vælges en af ​​de to specialrestauranter, betales et gebyr (med mindre man er indkvarteret i en suite). For at gøre det ekstra behageligt for dig, er de fleste drikkevarer inkluderet i krydstogtprisen.

Da hvert skib har færre end 700 gæster ombord, er atmosfæren afslappet med en personlig service fra det erfarne personale. Hvorfor tilbringe kun en halv dag på en interessant destination, når du kan opleve det fra tidlig morgen til sen aften, eller endda natten over! På Azamara Club Cruises får du mere tid til at opdage flere spændende steder.
På flere ruter inkluderes AzAmazing Evenings, en fantastisk aften med spændende og varieret underholdning, ofte med lokal tilhørsforhold. Udflugten er inkluderet i prisen, men skal bestilles på forhånd. Om aftenen ombord arrangeres også et varieret underholdningsprogram.
Aktiviteterne ombord er små, men man kan altid gå en tur i skibets Fitness Center eller eventuelt besøge Spa-afdelingen. Ombord er der også et lækkert pool-område. Fokus ombord er trivsel og afslapning,.

Azamara Club Cruises besøger ofte mindre destinationer og forbliver altid i havnene indtil omkring midnat eller natten over, hvilket betyder, at man får mulighed for at gå lidt mere på opdagelse på destinationerne undervejs.

Vi anbefaler disse ture

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU