TRANSATLANTISK KRYDSTOGT KØBENHAVN-NEW ORLEANS INKL. VESTLIGE CARIBIEN MED NORWEGIAN GETAWAY

Vi har her fornøjelsen at tilbyde et fantastisk og unikt transatlantisk krydstogt fra København og helt til New Orleans i Louisiana efterfulgt af 9 skønne nætter til Vestlige Caribien.

Ud over anløb i Holland, England, Frankrig og Irland besøges også smukke Ponta delgada, Azorerne. Der bliver også en dag på skønne Bermuda, en stranddag på Great Stirrup Cay, Bahamas samt en dag i metropolen Miami, før skibet ankommer jazz & bluesbyen, New Orleans.
Der vil være flere skønne sø-dage, hvor man kan foretage sig præcis, det man lyster. Det er et stort skib, og rederiet disker op med et utal af aktiviteter, som man kan deltage i, eller man kan lade være. Man kan sagtens finde steder, hvor man i ro og mag kan slappe af med en bog, udforske skibets SPA & fitness center, og selvfølgelig nyde nogle gode måltider. Kort og godt er det bare dejligt at nyde tilværelsen ombord.

Efter en oplevelsesrig dag i New Orleans fortsætter eventyret med Norwegian Getaway til Mexico, Belize, Honduras, Grand Cayman & Jamaica. Nu skal der for alvor gang i solcreme og badetøj.

Hele rejsen afsluttes med en heldagsudflugt i New Orleans og et dejligt hotelophold på Royal Crescent beliggende kun 2 blokke fra French Quarter.

DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER PÅ DETTE KRYDSTOGT

 

 

Beskrivelse af udflugten i Southampton

Vi forlader Southampton og kører gennem det smukke Hampshirelandskab til Universitetsbyen Oxford. En vandretur omfatter Ashmolean Museum, flere af de berømte kollegier bl.a. Christchurch, Trinity og Brasenose – med besøg på et af disse (hvis muligt). Vi ser også St Mary kirken, som har spillet en stor rolle i universitets historie. Vi ser Bodlean Biblioteket, Divinity bygningen (kendt fra Harry Potter) og Sheldonian teatret.
Fish & Chips lunch (drikkevarer ikke inkluderet) på en af de berømte studenter pubs.
Efter frokost kører vi videre til Winchester – med den berømte katedral, hvor Jane Austen ligger begravet. Vi aflægger et besøg i katedralen samt Great Hall med det gådefulde Runde Bord forbundet med legenden om Kong Arthur – en af de mystiske helte fra engelsk historie. Lidt tid på egen hånd på den hyggelige hovedgade i Winchester, inden vi kører tilbage til skibet i Southampton.

Beskrivelse af udflugten i Portland

Halvdagstur til det skønne Dorset – som er inspiration til mange forfatteres naturbeskrivelser. Vi besøger den idylliske lille fiskerby Lyme Regis og kører gennem små landsbyer til Abbotsbury, hvor vi besøger den tropiske have, der er resultatet af generationers arbejde i et vidunderligt klima. Tilbage på skibet først på eftermiddagen, så frokost ombord kan sagtens nås 😊.

 

 

 

Prisen inkluderer:

 

PRIS INKLUDERER IKKE:

Ved bestilling betales 25 % af rejsens pris i depositum + evt. afbestillingsforsikring. Restbetaling 70 dage før afrejse.

Kontakt vores krydstogtsekspert, Pia Marfelt for info og forespørgsler via nedenstående formular, på telefon 5695 2010 eller på mail info@jacobsencruiseandtravel.dk

Send os en forespørgsel
Print Friendly, PDF & Email