Drømmekrydstogt rundt Sydafrika med Azamara Quest

Eksklusivt krydstogt med et “lille” skib, der bringer dig tættere på de store oplevelser. Elsker du at sejle, så du vil elske Azamara Club Cruises.

Dette fantastiske krydstogt sejler fra Kapstaden til Port Elizabeth, Richards Bay, Durban og East London. Krydstogtet afsluttes med 2 overnatninger i Kapstaden. Ønsker du at forlænge turen kan vi anbefale safariophold på Mpala Lodge.

Læs mere om Mpala her.

Azamara Quest har færre end 700 gæster ombord, og atmosfæren er afslappet med en personlig service fra det erfarne personale. Hvorfor tilbringe kun en halv dag på en interessant destination, når du kan opleve det fra tidlig morgen til sen aften, eller endda natten over! På Azamara Club Cruises får du mere tid til at opdage flere spændende steder.

 

 

 

 

 

 

PRIS INKLUDERER:

 

PRIS INKLUDERER IKKE:

 

Vær opmærksom på at priserne kan forandre sig fra dag til dag (udbud og efterspørgsel). Det er derfor vigtigt altid at kontakte os for den nøjagtige pris.

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere flyrejse, transfers, evt. hotelophold m.m.

Kontakt vores krydstogtsekspert, Pia Marfelt for info og forespørgsler via nedenstående formular, på telefon 5695 2010 eller på mail  info@jacobsencruiseandtravel.dk

Send os en forespørgsel

 

Print Friendly, PDF & Email