Fantastisk natur og spændende destinationer

Vidunderligt 12 nætters krydstogt med dejlige Norwegian Spirit fra Southampton til Norge. Nyd udsigten fra Dalsnibba, 1.500 meter over Geiranger, se Meridian kolonnen i verdens nordligste by, Hammerfest, beundre det naturskønne landskap i Honningsvåg og handle i de små specialbutikker på Bakkelandet i Trondheim.

Norwegian Spirit er et af NCL´s mellemstore skibe, der tager ca. 2.000 gæster. Norwegian Cruise Line’s Freestyle koncept giver gæsterne ombord mange muligheder for valg af restauranter. Mange af disse er inkluderet i rejsens pris, men der er også en del specialrestauranter, hvor man betaler for at indtage et måltid. Der er et utal af aktiviteter og underholdningen er i top. Stort kasino hvor man kan prøve lykken.
10 restauranter, 10 barer & lounges, swimmingpools, jaccuzzis og meget mere. Der findes selvfølgelig også teater, hvor der opføres fantastiske shows og musicals, fitnesscenter, SPA og flere forretninger. Der tilbydes roomservice 24/7 (mod betaling USD 7,95 per bestilling (kontinental morgenmad leveret til kahytten er gratis).

Alle kahytter er udstyret med fladskærms TV og badeværelse.

Læs dag-til-dag programmet her.

 

 

 

Pakkerejsen inkluderer:

Pris inkluderer ikke:

Ved bestilling betales 25% af rejsens pris i depositum + evt. afbestillingsforsikring. Restbetaling 70 dage før afrejse.

Kontakt vores krydstogtseksperter, Pia for info og forespørgsler via nedenstående formular.

 

Send os en forespørgsel
Print Friendly, PDF & Email