Tusind og nat….

11 vidunderlige nætter fra Dubai med anløb til nogle af de smukkeste steder i Mellemøsten med MSC Lirica
Et moderne skib for hele familien med sydeuropæisk atmosfære samt måltider, der er inspireret af Italien. Det er ikke så ringe endda!

Ombord findes der aktiviteter for unge som ældre. Der er stort pool område, lounges, barer, fitness og spa. Underholdningen ombord er international.

Det er ikke længe siden Abu Dhabi var en lille fiskerby, men med oliefundene har byen udviklet sig hurtigt, og er i dag en af ​​verdens rigeste og mest sikre destinationer. Det er en fornøjelse bare at gå rundt og beundre byen, og hvorfor ikke aflægge besøg på et af ​​byens mange markeder eller indkøbscentre? Guld, tæpper og mærkevarer er overalt til rimelige priser.

Føler du dig mere eventyrlysten venter ørkenen lige udenfor byen.

Sir Bani Yas Island er et naturreservat med mere end 15.000 dyr bl.a. giraffer, flamingoer og geparder, der går frit omkring på et område på ca. 87 km2. så husk at man kan opleve en spændende safari under besøget her.
Stedet blev etableret i 1971 af den tidligere hersker i De Forenede Arabiske Emirater, Zaire Bin Sultan Al Nahyan.

Khasab er beliggende længst ude på Musandam-halvøen. Portugiserne byggede havnen i det 17. århundrede, og i dag kan sporene af deres indsats ses på det gamle fort. Man kan beundres af det fjordlignende landskab ved indsejling til havnen.
Der kan shoppes og folkloren kan nydes. Måske en kort bådtur ud i Hormuz-sundet friste, hvis man får lyst til at bade i den lune vand.

Muscat er hovedstaden i Oman. Byen har en lang historie og er tidligere erobret af både osmannere, persere og portugisere. I dag står byen moderne og velstående med et livligt kommercielt liv. Man bør ikke gå glip af Mutra Soug, byens største marked med guld, smykker og meget andet, der alt sammen er til ”forhandlingspriser”. Er der tid og lyst kan besøget afrundes på en lokal restaurant, hvor det lokale køkken kan testes.

Det lille kongedømme Bahrain består af en gruppe øer mellem Saudi-Arabien og Qatar på den sydvestlige kyst.

Doha, er Qatars futuristiske hovedstad i bugten. For tiden forbereder byen sig til at være vært for verdensmesterskabet i fodbold i 2022, og den ene nye super moderne skyskraber efter den anden skyder op og forbedrer den eksisterende  fantastiske skyline.

 

 

 

 

 

 

** Udvendig Bella = Obstructed View (kahyt med begrænset udsyn).

PRISEN INKLUDERER:

 

PRISERNE INKLUDERER IKKE:

 

DRIKKEPAKKER:

Mealtime Beverage Package: Ubegrænset adgang til vin, øl, læskedrikke og mineralvand til frokost og aftensmåltiderne

All Inclusive drikkepakke: Ubegrænset adgang til et udvalg af vin, fadøl, læskedrikke, mineralvand, varme drikke, cocktails, juices, smoothies, milkshakes og is.

Vær opmærksom på at priserne kan forandre sig fra dag til dag (udbud og efterspørgsel). Det er derfor vigtigt altid at kontakte os for den nøjagtige pris.

Kontakt vores krydstogtsekspert Pia for yderligere information og forespørgsel via nedenstående formular, på telefon 5695 2010 eller email info@jacobsencruiseandtravel.dk

 

Send os en forespørgsel
Print Friendly, PDF & Email