Fantastisk natur og spændende destinationer

Vidunderligt 14 nætters krydstogt med dejlige Norwegian Getaway til Norge, Island og Skotland. Nyd udsigten fra Dalsnibba, 1.500 meter over Geiranger, få en svømmetur i den blå lagun på Island og tag på whiskysmagning på Dalmore-destilleriet i Invergordon.

Norwegian Getaway er en af de største skibe, som rederiet har. Det er et meget moderne og smukt indrettet skib med et væld af restauranter og barer (udendørs som indendørs).

Norwegian Cruise Line’s Freestyle koncept giver gæsterne ombord mange muligheder for valg af restauranter. Mange af disse er inkluderet i rejsens pris, men der er også en del specialrestauranter, hvor man betaler for at indtage et måltid. Der er et utal af aktiviteter og underholdningen er i top. Stort kasino hvor man kan prøve lykken.
17 restauranter, Ice bar, 12 barer & lounges, sportskompleks, vandland med 2 swimmingpools, børnepool og meget mere. Der findes selvfølgelig også teater, hvor der opføres fantastiske shows og musicals, fitnesscenter, SPA og flere forretninger. Der tilbydes roomservice 24/7 (mod betaling USD 7,95 per bestilling (kontinental morgenmad leveret til kahytten er gratis).

Alle kahytter er udstyret med fladskærms TV og badeværelse.

 

 

Prisen inkluderer:

Pris inkluderer ikke:

Vær opmærksom på at priserne kan forandre sig fra dag til dag (udbud og efterspørgsel). Det er derfor vigtigt altid at kontakte os for den nøjagtige pris. Vi forsøger at opdatere så hurtigt som muligt.

Kontakt vores krydstogtsekspert, Pia Marfelt, for info og forespørgsler via nedenstående formular.

 

Send os en forespørgsel
Print Friendly, PDF & Email