Rejser er det eneste, du køber, som gør dig rigere

Jacobsen Cruise & Travel har et kontor på Gammel Kongevej i København og et kontor i Rønne på Bornholm. Rejsebureauet er ejet af Henrik Jacobsen og Carsten Ahm. Vi tilbyder en bred pallette af ferierejser, krydstogter og forretningsrejser til hele verden. Vi er et personligt bureau, og vi står altid til disposition med service og rådgivning.

Her i Jacobsen Cruise & Travel har vi over 110 års samlet erfaring i branchen, og vi gør en dyd ud af personlig service, og at kende vore kunder godt, for det føler vi skaber tryghed. Vores store netværk af samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af krydstogtsrejser, og så har vi en stor kapacitet for at sammensætte andre fantastiske rejser for jer – vi har været verden rundt og hos os, er du er i gode hænder.

JCT Erhverv

JCT Erhverv er en underafdeling af Jacobsen Cruise & Travel. Her tager vi os af erhvervsrejser til hele verden, for det bornholmske og sjællandske erhvervsliv. Det er vigtigt også at nævne, at grupperejser for foreninger, skoler og uddannelsesinstitutioner også er opgaver, vi løser.

Hvad enten det er fly, hotel eller billeje, kombinerer vi rejserne til fordelagtige priser for vores erhvervskunder. I og jeres medarbejdere er i de tryggeste hænder. Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Med os har I tryghed før, under og efter rejsen.

Henrik Jacobsen – Partner

Henrik er partner i Jacobsen Cruise & Travel og fungerer som direktør i dagligdagen. Han har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen og har solgt alt fra erhvervsrejser til ferierejser, grupperejser og krydstogter, og han har oparbejdet en betydelig almen viden om stort set alle former for rejser. Henrik står for den daglige drift, men tager også del i salg af erhvervsrejser og almindelige ferierejser og krydstogter til hele verden.

Carsten Ahm – Partner

Carsten er partner i Jacobsen Cruise & Travel. Han forlod Cowi for at realisere sin store passion for krydstogter, og det resulterede i et partnerskab i 2018 hos Jacobsen Cruise & Travel. Carsten har efterhånden været på mere end 30 krydstogter, og han har en stor kærlighed og passion for det gode liv på havet i komfortable omgivelser. Carsten står primært for opsøgende salg og markedsføringsmæssige tiltag.

Pia Marfelt – Krydstogtsekspert

Pia har været i rejsebranchen i 46 år og i de sidste 30, har hun primært beskæftiget sig med krydstogtssalg. Pia har personligt været på over 170 krydstogter – indtil videre – og hun er en af de mest anerkendte krydstogtseksperter i branchen. Pia er den, I gerne vil have til at hjælpe jer, uanset om I er to, der skal afsted på et eksklusivt krydstogt, en familie der skal ud på drømmekrydstogtet, eller hvis jeres firma/forening/gruppe ønsker at kombinere arbejde med kæmpe oplevelser.

Lene Madsen – Erhvervsrejser

Lene har været i rejsebranchen 36 år, heraf 31 hos SAS og Lufthansa, hvor hun stod for deres grupperejser. Lene har i de sidste 5 år arbejdet med erhvervsrejser, og hun tegner vort erhvervssalg. Opgaverne løses med stor personlig service, kvalitet, overskud og smil. Vores faste erhvervskunder føler stor tryghed ved at lade Lene håndtere deres rejser. Intet job er for stort til Lene – hun tager alle udfordringer op, og med hendes store netværk og viden i luftfartsbranchen, er I i trygge hænder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU