Øvrige Europa

Vi har selvfølgelig krydstogtsrejser til hele Europa. Vi kan byde på fantastiske rejser til de arktiske egne i det nordlige Norge, og vi kan tilbyde rejser til de sydlige himmelstrøg i Sydeuropa i Middelhavet – og alt det midt imellem!

En krydstogtrejse til Nordeuropa rummer seværdigheder og uforglemmelige oplevelser. Oplev den storslåede natur med de kæmpe klippeformationer og de smukke vandfald. De grønne dale, de fredelige fjorde, kombineret det moderne storbyliv.

Middelhavet – det bedste blandt alting

En af de bedste ting I kan gøre for jer selv, må være at tage på krydstogt i Middelhavet. Disse sejladser er bare noget ganske særligt, og ofte i en klasse for sig selv. Her står oplevelserne og de mange indtryk i kø, fra de europæiske kulturelle og historiske højborge. Middelhavet strækker sig langs det sydlige Europa, hvor solen altid skinner, og hvor vandet er den smukkeste safirblå farve.

Ordene i vores motto, ”rejser er det eneste, du køber, som gør dig rigere”, har aldrig haft større vægt, når vi anbefaler krydstogter i Middelhavet. Du får stort set alt med dig, som man kan forestille sig af en drømmeferie! Oplevelser, sol, afslapning, fantastisk mad og drikke og masser af kultur. Det handler bare om at tage det hele ind, trække vejret og så ellers slippe stress og jag.

Et krydstogt i Middelhavet er oplagt for jer, som ikke har været på krydstogt før. Alle de fantastiske ting ved en krydstogtsrejse folder sig ud I de luksuriøse omgivelser på de store skibe, og I får sol, sand og vand kombineret med alt det bedste fra Sydeuropa. Hvad mere kan man ønske sig?

Vores rejser til de europæiske destinationer kan både være fleksible for jer, når I er afsted, så I selv kan gå på opdagelse – vi giver selvfølgelig input og anbefalinger – eller vi kan sammensætte et program for jer, så I bare skal følge planen og have en fantastisk oplevelse.

Der er oceaner af muligheder

Royal CaribbeanAzamara ClubCelebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.