Lueftner Cruises rangerer blandt de mest kendte arrangører af flodkrydstogter på de europæiske vandveje. Grundlagt for mere end 30 år siden, har virksomheden sat nye standarder i luksus flodkrydstogter.

Dette østrigske rederi er traditionsrigt med et fremragende internationalt ry. De tilbyder deres passagerer en god komfort og kvalitet i en international atmosfære af klassisk elegance. Den højest mulige grad af sikkerhed ’State of the Art’ nautiske teknologi anvendes af den meget erfarne besætning på alle AMADEUS skibe. Miljømæssige foranstaltninger er grundlæggende for driften, når skibene føres sikkert og ansvarligt gennem de vidunderlige europæiske landskaber. Med sine 11 skibe, hvor AMADEUS Silver er nyeste skud på stammen. Søsat i 2013 og nu flagskibet i AMADEUS flåden. Med 78 større kahytter, og med en længde på 135 meter tilbyder dette skib rigtig mange kahytter med franske balkoner, men ikke nok med det findes nu også 12 kahyt med udendørs balkon.

Fra september 2014 kan Lüftner Cruises stolt præsentere 2 spritnye luksus skibe, der søsættes i Østen. Det ene, R/V Irrawaddy Explorer, kommer til at sejle en spændende rute fra Prome i Burma til Mandalay i Myanmar. Det andet skib, Mekong Navigator vil sejle fra Kampong i Cambodia til  My Tho i Vietnam. De fleste kahytter ombord har privat balkon eller fransk balkon og bliver indrettet i et lækkert design.

Print Friendly, PDF & Email