Krydstogter i Caribien

Er I på udkig efter paradis? Noget af det tætteste man kan komme på paradis på Jord, må være anløb til de caribiske øer. Tanken om de utallige små øer med de kridhvide strande og azurblår vand, som dette geografiske område rummer, er nok til at bringe en tåre frem i øjenkrogen på de koldeste efterårs- og vinterdage.

Vi sætter en ære I at behandle jeres vinterdepressioner ved at bringe jer til varmere breddegrader, og vi tilbyder selvfølgelig en masse muligheder for både det østlige Caribien, vestlige Caribien, sydlige Caribien, ultimative Caribien, ’kært barn har mange navne’.

Danmark har jo selv haft en fortid i Caribien på godt og ondt, og det er blot få år siden, at vi kunne markere 100-året for salget af De Vestindiske øer, bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix, til USA i 1917. Den danske fortid er stadig at spore rundt omkring i gaderne på disse øer, og dette danske perspektiv er med garanti spændende at opleve.

Oplev drømmen om troperne, med de smukke strande og de fantastiske skove og jungler. Caribien består af mere end 700 øer, hvor man finder de smukke Antiller som Barbados, Aruba, Cayman Islands, Cuba og mange, mange flere.

En krydstogtsrejse til Caribien bliver en fortælling om rytmer af calypso- eller reggaemusik, koralrev med vidunderligt og finurligt dyreliv, dybe regnskove, sol, sand og vand og ikke mindst en god rom!A

Vores rejser til Caribien kan både være fleksible for jer, når I er afsted, så I selv kan gå på opdagelse – vi giver selvfølgelig input og anbefalinger – eller vi kan sammensætte et program for jer, så I bare skal følge planen og have en fantastisk oplevelse.

Der er oceaner af muligheder

Royal CaribbeanAzamara ClubCelebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.