Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt med dansk rejseleder er Jacobsen Cruise & Travels speciale.

Vi anser det faktisk som cremen af vores udvalg. Vi sørger for, I får en oplevelse, der før blot kunne matches af fantasien. Vi sender jer afsted med dygtige rejseledere, som giver et særligt indblik i kultur, historie og natur – og fordi I får det formidlet på dansk, får I ro til selv at opdage de små detaljer og historier fra egnen. Hele verden er vores destination, og vi besøger de mest eksotiske og spændende steder, I kan forestille jer, og med vores rejseledere får I fuld valuta for pengene.

Vores rejser foregår på luksuriøse krydstogtskibe, hvor service og faciliteter er i top, og vores danske rejseledere formidler turen på en bekendt og uddybende facon. På denne type krydstogt får I akkurat lige så mange muligheder for sol og afslapning som andre, og der vil selvfølgelig også være et væld af aktiviteter ombord på skibet.

Vores rejser med dansk rejseleder kan både være fleksible for jer, når I er afsted, så I selv kan gå på opdagelse

– vi giver selvfølgelig input og anbefalinger – eller vi kan sammensætte et program for jer, så I bare skal følge planen og have en fantastisk oplevelse.

Det sociale og det personlige touch

Hvis I vælger at tage på krydstogt med dansk rejseleder, så kommer I også til at opleve en ferie, med en høj grad af fælleskab og socialt samvær. I kommer til at rejse med andre danskere, som I deler dagens oplevelser med, og med hvem I kan diskutere indtrykkene, ved de hyggelige fællesstunder på skibet.

Nye venskaber og bekendtskaber opstår ofte efter mange dejlige dage sammen med mange dejlige eventyr. Vores danske rejseleder sørger, for at alle detaljer er på plads ved afrejse, så I ikke skal tænke på andet end hygge, sol og glade dage. En tur fjernt fra Danmark opleves på næsten dansk facon med danske rejsekammerater. Rejselederen er din personlige vej til en tryg rejse med frihed og oplevelser, i fællesskab med venner og familie og andre gode rejsekammerater.

Lad os tage en snak

Dansk formidling af fjerne kulturer

På et krydstogt med dansk rejseleder starter dagen typisk med en blid opvågning i den lækre kahyt. Man går op/ned og spiser dejlig morgenmad, møder måske andre fra gruppen og får måske en lille snak om gårdsdagens begivenheder. Afhængigt af hvad dagen byder på, og hvor man befinder sig, vil rejselederen altid opdatere jer undervejs. I løbet af dagen vil den erfarne rejseleder guide gruppen, på dansk, igennem dagens aktiviteter og give insider-tips og finurlige historier fra egnen. Dog skal man være opmærksom på, at der oftest er en lokalguide med på de forskellige udflugter.

 Efter en begivenhedsrig dag med mange spændende indtryk, er det tid til et bad eller et par forfriskende drinks i en af krydstogtskibets mange barer, inden den lækre middag nydes i en af de mange gode restauranter på skibet. Aftenen byder på et væld af tilbud, som man kan benytte sig af, hvis man da ikke foretrækker at krybe til køjs for at fordøje dagens oplevelser, så man er frisk til en ny dag med endnu flere spændende indtryk.

Der er oceaner af muligheder

Royal CaribbeanAzamara ClubCelebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.