Jorden rundt med Jacobsen Cruise & Travel

Her hos Jacobsen Cruise & Travel går vi op i globetrotteri. Vi har selv besøgt over 100 lande, samlet set, og derfor er vi også glade for at kunne præsentere et flot udvalg af Jorden rundt-krydstogter. Her er der tale om rejser, hvor I besøger mange forskellige lande på flere kontinenter, og som varer flere måneder.

Et eksempel på en sejlrute på et krydstogt Jorden rundt, starter måske i Barcelona, hvor I først får Portugal med inden Atlanterhavet krydses i sydøstlig retning, inden I igen får land under fødderne i Rio de Janeiro i Brasilien. Herfra venter så en sydøstlig rejse rundt om det sydamerikanske kontinent. Der besøges selvfølgelig en række spændende destinationer undervejs, så som Uruguay, Argentina og Chile.

Ruten på verdenshavet

Ruten tager jer endnu engang ud på verdenshavet, når I krydser Stillehavet, med forskellige anløb på småøer som Cook Islands og Tahiti. New Zealand og Australien venter, før rejsen går ind i sin næste fase og det næste store kontinentale område, nemlig Sydøstasien og Det Indiske Ocean. Efter flere anløb eksempelvis Sri Lanka, Singapore, Malaysia og Indien, foretages indsejlingen mod Suezkanalen.

Efter besøg i kongeriger som Oman og Jordan, er sidste stop inden Suez selvfølgelig Egypten. Turen Jorden rundt sejler derfra ind I sin endelige etape, hvor de smukke Middelhavslande besøges inden I er tilbage i Barcelona, hvor det hele begyndte. Denne tur tager måske omkring fire måneder, men det er kun ét eksempel på mange sejlruter og destinationer, vi kan tilbyde. Men uanset hvad og hvor og hvor lang tid, så skal der være styr på planlægningen.

Netop planlægning er én af vores helt store styrker i Jacobsen Cruise & Travel. Selv på et mammutkrydstogt som dette, vil I trygt kunne henvende jer med ønsker, behov eller måske bekymringer – vi skal nok få løst opgaven, så I kan få jer en oplevelse for livet.

Ring nu på 56952010 og hør mere

Der er oceaner af muligheder

Royal CaribbeanAzamara ClubCelebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.