Holland America Line ****+

 

Traditionsrige Holland America Line har mere end 140 års erfaring inden for befordring til søs. I dag sejler de 15 elegante skibe til havne over hele verden under mottoet “The tradition of excellence”. Leder du efter et overkommeligt krydstogt med en følelse af luksus og tradition, er Holland America Line det rigtige valg. Stemningen ombord på skibene er sofistikeret og elegant. I mange år var de hollandske skibe de bedste på de klassiske ruter fra Europa til New York, hvilket afspejles ombord. Alle skibe er prydet med værdifuld kunst og antikviteter, og salonerne er udsmykket med fantastiske blomsterarrangementer.

Mad og service er første klasse, og spændingen af ​​underholdning og aktiviteter er fantastisk. Alle kahytter har fladskærms-tv, dvd’er, badekåber og frugtkurv, der genopfyldes dagligt efter anmodning. Fitness og Spa-faciliteterne er veludstyrede. De åbne dæk med liggestole i teak bidrager til det traditionelle krydstogtsmiljø og er meget populære på sødagene.

Holland America Line Cruises er velegnet til par såvel som enlige, der ønsker et godt og overkommeligt krydstogt med en følelse af luksus og tradition. Gennemsnitsalderen var tidligere relativt høj på Holland America Line’s skibe, men i dag findes passagerer i alle aldre ombord. De nye skibe har meget gode faciliteter for børn og unge, og rederiet tiltrækker nu mange familier – især på krydstogterne i Caribien og Middelhavet.
Rederiets skibe sejler hele verden og tilbyder noget for enhver smag. Uanset om der vælges det mindre Prinsendam eller helt nye og elegante Koningsdam, mødes du med kunst, antikviteter og friske blomster.

Alt i sand tradition med Holland America Line’s 140-årige historie og tilknytning til Holland, som navnet antyder. Atmosfæren om bord er sofistikeret og elegant. Selskabets motto er “Signature of Excellence”. Mad og service er første klasse, og spændingen af ​​underholdning og aktiviteter er fantastisk.

Print Friendly, PDF & Email