Erhvervsrejser

Vi tager os af erhvervsrejser til hele verden, for det bornholmske og sjællandske erhvervsliv. Det er vigtigt også at nævne, at grupperejser for foreninger, skoler og uddannelsesinstitutioner også er opgaver, vi løser.

Som vi siger, alle er velkomne og vi skræddersyr rejsen til jeres behov og ønsker. Hvad enten det er fly, hotel eller billeje, er vi i stand til at kombinere rejserne til fordelagtige priser for vore erhvervskunder. Her i Jacobsen Cruise & Travel har vi over 110 års samlet erfaring i branchen, og vi gør en dyd ud af personlig service, og at kende vores kunder godt, for det føler vi skaber tryghed.

Kort sagt, vi er eksperter i at arrangere netop den rejse jeres medarbejdere har brug eller et firmaarrangement tilpasset efter jeres behov og ønsker. 

Med os har du tryghed før, under og efter rejsen.

Grupperejser

Skal I rejse sammen som firma, forening, sportsklub, skoleklasse eller familie/generationsrejser, så tilbyder vi at arrangere jeres grupperejse. Vi har kontakter i hele verden, med pålidelige leverandører og partnere som sikrer jer en god oplevelse, som er tilpasset jeres behov og ønsker

Vi arrangerer grupperejser i hele verden, og vi er særdeles stærke på USA, Cuba, Asien og Australien. Ønsker I at kombinere turen med fagligt indhold, så klarer vi naturligvis også det for jer.

Lad os tage en snak

MICE

Meeting Incentive Conference Exhibitions

Hos JCT Erhverv vil vi meget gerne sammensætte et unikt program til jer, ud fra jeres ønsker og behov. Vi vil gerne skabe totaloplevelsen for jer, og vi sørger for alt og reserverer fly, hotel, transfers, AV-udstyr, udflugter med-eller-uden guide, restauranter og events blot for at nævne nogle eksempler.

Med vores store erfaring kan vi tilbyde et vellykket arrangement, om det så er til lands på dejligt hotel i smukke rammer eller til vands – hvorfor ikke holde jeres konference på et dejligt krydstogtsskib?

Det kan også være, at det skal holdes enkelt, og I blot ønsker at sende jeres medarbejdere på en bonus- eller studierejse, så er det også noget, vi vil gøre for jer med et smil.

Interesseret i at høre mere? Vi er altid klar til en gratis og uforpligtende snak om jeres behov

Ring nu på 56952010 og hør mere

Coaching

Har I brug for et coachingforløb eller et salgskursus for ledere og medarbejdere, så tilbyder vi et professionelt forløb med Morten Bangsgaard.

High Performance Programs by Morten Bangsgaard er muligheden for at videreudvikle og inspirere ens medarbejdere med udgangspunkt i, at de indgår i et team. Vores udgangspunkt og målsætning for et skræddersyet program for jeres virksomhed er, at tilsikre succes i de resultater virksomheden leverer.

Det sker via fokus på medarbejderne og deres motivation for at kunne præstere på et højere niveau i den pågældende branche. Vi arbejder med to forskellige områder – Management og Salg. Udgangspunktet for programmerne er en blanding af teori og praksis for jeres team, suppleret med digital inspiration og forståelse. Programmerne eksekveres i udgangspunktet på udvalgte venues.

Morten har med succes holdt seminarer for blandt andet Samsø & Samsø, Tiger of Sweden, Nordisk Film og Rud Pedersen Norge for at give nogle eksempler. Morten har 25 års erfaring i international handel, og han har ledet firmaer med omsætninger på 1+ milliard kroner om året med 300+ millioner kroner i overskud.

Vi henviser derfor til Morten, og vi vil stå for at arrangere jeres seminarer i hele Danmark og Europa. Vi kan også sætte et stærkt program sammen på et lækket krydstogtskib.

Ferierejser for ansatte

Vi vil gerne tilbyde jeres ansatte at købe deres ferierejser igennem os. Vi har, samlet set, besøgt over 100 lande, og vi har stor erfaring i at sætte den unikke rejse sammen, naturligvis tilpasset efter jeres ansattes behov og ønsker. Om det er krydstogt, badeferie i Thailand, klassiske rundrejser i Vietnam, motor-homes i Australien og New Zealand eller USA eller måske noget helt andet!

 Alle vores erhvervskunders ansatte vil ved køb af en ferierejse få 5% rabat – I skal blot kontakte os fra jeres firmamail, og så vil vi sammen finde den rigtige rejse til jer.

Ring nu på 56952010 og hør mere

FÅ ET UFORPLIGTENDE & SKRÆDDERSYET TILBUD

SAMMEN FINDER VI DIN DRØMMEREJSE

KONTAKT OS NU