Costa_Logo4c_Positiv

Costa Cruises

Hvis du vil synes om italiensk stil, er dette rederi det rigtige valg. Costa Cruises tilbyder krydstogter for hele familien.

Den livlige sydlige europæiske atmosfære og mad inspireret fra Italien giver dig hurtigt følelsen af ​​at være et sted i Sydeuropa. Indretningen på Costa’s skibe er farverig med inspiration fra Italien med mange indtryk. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i en af ​​á la carte restauranterne, hvor en traditionel italiensk middag består af mange forskellige retter.
Foretrækkes selvbetjening vælges buffetrestauranten.
Hvis du vil holde dig i form eller forkæle dig selv med en luksuriøs massage, er der både fitness og spa om bord.

På dækket er der pool-områder for de, der vil nyde den friske luft, solen og eventuelt bade. På dagsprogrammet er der mange aktiviteter for unge og ældre. Om aftenen er der underholdning med levende musik og shows i skibets teater.

Drømmer du om Middelhavet, øerne i Det Indiske Ocean, et Transatlantisk krydstogt, Østersøen, Norske Fjorde, Caribien eller Fjerne Østen til en gunstig pris, så vælg et krydstogt med Costa Cruises.
Hvert år i januar måned har Costa Cruises tilbudt et Jorden Rundt krydstogt på mere end 100 dage med stor succes – det gør de stadig væk; måske har du en drøm om at komme på sådan en tur!

Print Friendly, PDF & Email