5-stjernede krydstogter

Hvis I gerne vil skrue en tand eller to op for det unikke og det komfortable, så tilbyder vi selvfølgelig også luksuskrydstoger hos Jacobsen Cruise & Travel. Her står den luksus og komfort i rammer, som I ikke finder på de andre, ellers flotte og behagelige krydstogtskibe. Her møder I færre gæster og mere albuerum.

På et luksuskrydstogt vil der også være taget andre hensyn, så som hvilke havne, I besøger. Det vil typisk være mindre befærdede havne, som de større skibe ikke kan få adgang til, men med samme og nemme adgang til de steder, der skal ses, opleves og indåndes. I får således en mere intim oplevelse i bekvemme rammer, hvor det er meningen, I skal føle jer som noget helt særligt.

Betjening og mandskab på disse skibe står derfor til jeres rådighed, og der er få grænser for hvad, I kan forestille jer af faciliteter og muligheder. Skibene er mindre, der er færre medrejsende, men kvaliteten er højere, og I skal derfor blot lade jer synke ned i denne luksus på havet.

Pontant Yacht Cruises

Vi kan faktisk tage den et skridt videre, med vores yachtkrydstogter fra Ponant Cruises. Disse skibe er endnu mindre, men pladsen, privatlivet og luksussen er kun større. Når I sejler med Ponant, kan I forvente jer en meget kultiveret oplevelse med den bedste mad, de bedste vine, i de bedste omgivelser. Du får fornemmelsen af, at du er ude og sejle med din egen private luksusyacht.

I får en 5-stjernet betjening af mandskabet, og der vil altid blive sørget for jer, hvis I har specielle ønsker, behov eller bare gerne vil lave så lidt selv som muligt. Der vil også være et ekstra touch på de destinationer, I skal besøge. Her kommer I tættere på den lokale befolkning, og I undgår turistfælderne. Der lægges vægt på autenticitet, og det er også en ting, blandt mange, I kan forvente jer, med et luksuskrydstogt med Jacobsen Cruise & Travel.

Der er oceaner af muligheder

Royal CaribbeanAzamara ClubCelebrity Cruises, MSC, NCL, Costa, Princess, Cunard, Star Clippers, Windstar, Silversea, Seabourn, Compagnie du Ponant, Lüftner River Cruises er blot nogle af de rederier, som vi kender og har rejst med.

Vi har et udvalg af krydstogter på alle verdenshave på vores hjemmeside, men finder du ikke det du søger, så endelig kontakt os på 5695 2010 eller send en mail til info@jacobsencruiseandtravel.dk.

Rejsegarantifonden – din tryghed

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du er bedst muligt dækket, hvis der skulle ske noget uventet. Vi sørger for din tryghed før, under og efter rejsen.