Det bedste af Caribien…

At tage på et krydstogt i Cariben, er en drøm for mange. MSC Cruises tilbyder denne vinter flere krydstogter til nogle af de smukkeste Caribiske øer.

Her kan du nyde dagen under en palme på St. Lucia, besøge en af Antiguas 365 strande, snorkle på Barbados og se vandfald på Grenada, der i daglig tale kaldes Spice Island.

MSC Preziosa et af MSC Cruises større skibe, og du finder her et stort udbud af sports- og fritidsaktiviteter, underholdning i verdensklasse, stor Spa-afdeling, flere restauranter, lounges og barer samt et lækkert pooldæk.

 

 

Sejlruter

 

 

 

 

PRISEN INKLUDERER:

PRISERNE INKLUDERER IKKE:

Kampagne

50% rabat på 2:a person i kahytten. Rabatten er fratrukket alle priser.
Book senest 9. august 2018.

 

DRIKKEPAKKER:

All Inclusive Classic drikkepakke kr. 260 pr. voksen pr. dag: Ubegrænset adgang til et udvalg af vin, fadøl, læskedrikke, mineralvand, varme drikke, cocktails, juices, smoothies, milkshakes og is.

All Inclusive Deluxe drikkepakke kr. 300 pr. voksen pr. dag: Ubegrænset adgang til et udvalg af premium vin, fadøl, læskedrikke, mineralvand, varme drikke, cocktails, juices, smoothies, milkshakes og is. Drikkevarer fra minibar og room-service er også inkluderet.

 

Vær opmærksom på at priserne kan forandre sig fra dag til dag (udbud og efterspørgsel). Det er derfor vigtigt altid at kontakte os for den nøjagtige pris.

Kontakt vores krydstogtseksperter, Gabriella og Pia for yderligere information og forespørgsel via nedenstående formular, på telefon 5695 2010 eller email info@jacobsencruiseandtravel.dk

 

Send os en forespørgsel
Print Friendly, PDF & Email