Luksus-krydstogt i Caribien med Azamara Journey

Eksklusivt krydstogt med et “lille” skib, der bringer dig tættere på de store oplevelser. Elsker du at sejle, så du vil elske Azamara Club Cruises.

Ombord findes flere forskellige restauranter at vælge imellem, men vælges en af ​​de to specialrestauranter, betales et gebyr (med mindre man er indkvarteret i en suite). For at gøre det ekstra behageligt for dig, er de fleste drikkevarer inkluderet i krydstogtprisen.

Azamara Journey har færre end 700 gæster ombord, og atmosfæren er afslappet med en personlig service fra det erfarne personale. Hvorfor tilbringe kun en halv dag på en interessant destination, når du kan opleve det fra tidlig morgen til sen aften, eller endda natten over! På Azamara Club Cruises får du mere tid til at opdage flere spændende steder.

Afrejse den 1. marts 2019

 

 

 

Kampagne!

Book senest 30. august 2018, og få en oplevelsespakke (værdi op til kr. 12.500,-).

“Enjoyment” værdi ca. 8.500,- inkluderer: USD 500 kredit til køb af udflugter, ubegrænset WiFi for to enheder, “Premium” drikkepakke for 2 personer,  USD 200 til brug i Spa-afdelingen. En pakke pr. kahyt.

“Indulgence” værdi ca. 12.200,- inkluderer: USD 700 kredit til køb af udflugter, ubegrænset WiFi for to enheder, “Ultimate” drikkepakke for 2 personer,  USD 250 til brug i Spa-afdelingen, 2 x tøjvask pr. krydstogt, en middag i specialrestauranten ”Chef´s Table” for 2 personer. En pakke pr. kahyt.

Indvendig og udvendig kahyt: ”Enjoyment” pakke
Balkon og suiter: ”Indulgence” pakke

 

PRIS INKLUDERER:

 

PRIS INKLUDERER IKKE:

 

Vær opmærksom på at priserne kan forandre sig fra dag til dag (udbud og efterspørgsel). Det er derfor vigtigt altid at kontakte os for den nøjagtige pris.

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere flyrejse, transfers, evt. hotelophold m.m.

Kontakt vores krydstogtsekspert, Pia Marfelt for info og forespørgsler via nedenstående formular, på telefon 5695 2010 eller på mail  info@jacobsencruiseandtravel.dk

Send os en forespørgsel

 

Print Friendly, PDF & Email